Inspiration tour groot succes!

De Inspiration tour bij BEKU!

De eerste Inspiration tour-dag is geweest en het was net als voorgaande jaren een groot succes! Op zaterdag 28 september zijn er tussen 10.00 en 16.00uur weer vele ideeën besproken en vervolgens op onnavolgbare wijze op papier uitgetekend.
Zoals eerder aangegeven, hebben we dit jaar niet één, maar twee Inspiration dagen. Heeft U de eerste dag dus net gemist, dan heeft U nog een keer kans! Zaterdag 2 november is de tweede dag, dus mis hem niet en schrijf U vandaag nog in…!

De kosten?

Deelname aan onze Inspiration Tour is helemaal GRATIS! Het kost U niets en het verplicht U tot niets! Het is wel van belang om een en ander voor te bereiden, maar hierover informeren wij deelnemers tijdig.

Inschrijven kunt U zelf!

U kunt heel eenvoudig zelf bepalen op welke tijd het U het beste uitkomt. Klik op onderstaande link en vul uw gegevens in.  Let op; Vol = Vol!

Klik hier voor het inschrijfformulier voor zaterdag 2 november 2013.

Zaterdag 2 november zit inmiddels helemaal vol! Mocht U op een reservelijst geplaatst willen worden, stuurt U dan een mail naar [email protected] Vergeet alstublieft niet uw telefoonnummer te vermelden.

Voor meer informatie kunt U ook altijd contact met ons opnemen. 075-6214432 Vraagt U even naar Patrick Beemsterboer