Houten jaloezieën in het nieuw

Veelzijdig en tijdloos

Houten jaloezieën van Luxaflex® zijn een ultiem stijlstatement. De collectie biedt oneindig veel mogelijkheden om de jaloezieën helemaal op jouw wensen af te stemmen. Natuurlijk krijg je daarbij het design en de bediening die je van Luxaflex® gewend bent. Doordat Luxaflex® kennis en innovatie combineert, kun je genieten van jaloezieën die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens perfect hun werk doen.

Hoogwaardige houtsoorten

De lamellen zijn in allerlei kleuren beschikbaar, dus er is altijd wel een look die bij je past. Elke lamel wordt op maat gemaakt, speciaal voor jouw huis. De Supreme Woods worden gemaakt van het allerbeste hardhout. De natuurlijke schoonheid van de nerven vormt het hart van het design.

De Wood Elements jaloezieën zijn praktisch én prachtig! De varianten met houttexturen zorgen voor een warm accent. De jaloezieën zijn bestand tegen vocht en dus perfect geschikt voor in badkamers.

Kies je eigen kleur

Ga voor luxueus geverfd hout, dat precies past bij de stijl en kleuren van je interieur. We kunnen vrijwel elke kleur maken. Of je nu op zoek bent naar subtiele, moderne tinten en trendy pasteltinten- jij kiest je persoonlijke kleur, wij zorgen ervoor dat je ramen echte eyecatchers worden.

Wanneer je op zoek bent naar houten jaloezieën, dan kun je niet om de nieuwe collectie van Luxaflex® heen. En dus ook niet om ons… Maak snel een afspraak en we praten je graag bij.