Horrenactie 2016!

Horrenactie 2016

De maand mei staat doorgaans voor heerlijk voorjaarsweer. De ramen weer lekker open, fluitende vogeltjes in de bomen en… traditioneel het uitvliegmoment van een nieuwe aanwas van ongedierte! En doordat de winter wederom niet heel spectaculair koud is geweest, is de kans groot dat we veel ongedierte hebben. Hoogste tijd voor ons assortiment horren dus!

De hele maand mei richten we onze pijlen op de horren van Luxaflex®. De actie is eenvoudig en wellicht hierdoor ook bijzonder goed; op iedere tweede hor ontvangt u namelijk 50% korting! Dit is dus hét moment om extra voordelig toch die extra hor voor de logeerkamer of de zolder te bestellen…

De voorwaarden…

De actie heeft een aantal voorwaarden. Maar deze zijn niet ingewikkeld en, zoals onze vaste werkwijze altijd al is geweest, meten en monteren we de horren mét korting uiteraard ook helemaal GRATIS!

  • De actieperiode is van 1 t/m 31 mei 2016.
  • De actie geldt op complete producten binnen het volledige Luxaflex® Horren assortiment, meerprijzen, opties en losse onderdelen zijn uitgesloten.
  • Een dubbele Plissé Hordeur wordt gezien als twee producten.
  • De korting wordt berekend op het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.).
  • U ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw.
  • Deze horrenactie is niet geldig in combinatie met andere acties. Het gratis inmeten en monteren is weliswaar t.o.v. collega-dealers wel een actie, maar omdat dit onze standaardwerkwijze is, houden wij deze werkwijze ook tijdens deze actieperiode gewoon in stand.

Verkoop-explosie

Acties als deze leveren een ware verkoop-explosie op. Dit betekent dat de drukte sterk toe zal nemen en dat de wachttijd voor het inmeten langer zal zijn, dan gebruikelijk het geval is. Daarnaast zal ook de levertijd en de wachttijd voor het plaatsen langer zal zijn. We vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard garanderen we dat deze kortingsactie voor iedereen zal gelden, die uiterlijk op 31 mei 2016 zijn inmeetopdracht afgeeft.