Dit is hét moment voor horren!

Wij zijn de drukte van het afgelopen horrenseizoen nog niet vergeten. Sterker nog, we kunnen beter spreken van een horrenjaar, dan van een horrenseizoen! Gestart in april en pas in november tot een einde gekomen.

De drukte levert doorgaans langere levertijden op. Iets dat in het vroege voorjaar of najaar niet heel erg is, maar wat in de zomermaanden toch best vervelend kan zijn. Kan je daar iets aan doen? Jazeker!

Ontvang gratis een Kadobon!

Regel nu al dat je huis klaar is voor het voorjaar en de zomer! Nu is hét moment om je horren te laten inmeten en te laten monteren. Voor alle vroegboekers hebben de hele maand februari dan ook nog een extra aantrekkelijk aanbod, want bij besteding van minimaal €500,00 aan insectenwering, ontvang je een kadobon t.w.v. €50,00. Is de order minimaal €1000,00, dan krijg je een kadobon van €100,00. Deze bon is vrij te besteden in onze winkel en blijft onbeperkt geldig!

Let op, de kadobonnen worden alleen uitgedeeld bij orders die tot uiterlijk donderdag 28 februari 2019 aan ons zijn bevestigd!

Inmeten en monteren…

Natuurlijk wijken wij niet af van onze standaard werkwijze en dus worden alle horren tijdens deze actieperiode gewoon gratis worden ingemeten en ook geheel gratis worden gemonteerd!