De winkel is dicht, maar we helpen je graag!

Vanaf zondag 19 december 2021 is onze winkel helaas verplicht, maar wel slechts tijdelijk gesloten. We kunnen je dus even niet ontvangen… Dit betekent echter niet, dat we niet voor je klaar staan! We hebben vorig jaar ervaring opgedaan met het klaarmaken van bestellingen en zullen je dus vanaf maandag 20 december 2021 ook op deze manier kunnen bedienen.


Hoe kan er worden besteld?

Bestellingen kunnen telefonisch en per mail worden doorgegeven. We zijn bereikbaar op 075-6214432 en ons mailadres is [email protected]  Als we erg veel mails tegelijk ontvangen, kan het gebeuren dat wij niet direct reageren. Indien je direct antwoord wilt, is het sterk aan te raden telefonisch contact met ons op te nemen. Er zijn meerdere collega’s bereikbaar en zij kunnen u, indien nodig, ook adviseren. Afhankelijk van de drukte, kan het gebeuren dat wij de telefoon niet op tijd kunnen opnemen. We hebben meerdere lijnen, maar kunnen niet voorzien of dit genoeg zal zijn. Probeer het eventueel iets later nogmaals.

Ophalen of bezorgen?

De snelste manier om aan je spullen te komen, is uiteraard door je spullen zelf af te halen. We spreken hiervoor altijd een tijdstip af, zodat we zeker weten dat er maar één klant tegelijk bij ons afhaalpunt is. Lukt het je niet om onze kant op te komen, dan bieden we iedere dagen de mogelijkheid om je bestelling thuis te brengen.

Aan welke voorwaarden moet de klant voldoen om telefonisch of per mail te kunnen bestellen?

Iedere klant moet geregistreerd zijn in ons kassasysteem. Is dit nog niet het geval, dan is het geen probleem om je direct te laten registreren. Om de bezorging goed uit te kunnen voeren, hebben we je naam, straat, postcode, mobiele telefoonnummer en mailadres nodig. Dit is ook voor onze rittenregistratie van groot belang. Geef dus bij een bestelling per mail, alle gevraagde informatie door…

Welke artikelen kunnen er worden besteld?

Simpel; Alle artikelen uit onze voorraad! Dit betekent natuurlijk ook op kleur gemaakte verf en op maat gezaagd hout. Artikelen die wij niet op voorraad hebben, kunnen we normaal gesproken bestellen. Hierin is echter nog niet duidelijk hoe dit gaat lopen, omdat we niet weten of leveranciers wel gewoon kunnen blijven leveren. We zullen je hierover informeren, zodra hier meer over bekend is.

Zijn er kosten verbonden aan het bezorgen van artikelen?

Onze bezorgservice is altijd helemaal gratis! We hopen echter wel op begrip, voor het feit dat we tijdelijk een minimaal aankoopbedrag van €15,00 hanteren.

Wanneer en hoe kan de bestelling worden betaald?

De bestelling dient direct bij aflevering te worden betaald. We vragen met klem om niet contant te betalen. Bij het afhalen van de bestelling kan deze (contactloos) worden gepind. Uiteraard hebben we bij het bezorgen ook een mobiele pinautomaat mee en is het dus ook mogelijk om contactloos te betalen. Tot slot is het ook mogelijk om te betalen d.m.v. een ’tikkie’. Als je hier niet bekend mee bent, leggen we het graag aan je uit.

Waar kan de bestelling worden opgehaald?

We hebben een balie gemaakt bij de uitgang van onze winkel. Als je hier eenmaal bent, wordt direct duidelijk waar je de bestelling kunt ophalen.

Wat zijn de bezorgtijden?

We zullen in eerste instantie onze normale openingstijden aanhouden. (klik hier)

Worden er op bestellingen ook spaarpunten toegekend?

Ja! Doordat alle aankoopbonnen op naam worden gezet vanwege het bezorgadres, worden er automatisch spaarpunten toegekend.

Wat is het gebied waarin artikelen worden bezorgd?

Ons ‘normale’ verzorgingsgebied is de Zaanstreek. Mede doordat enkele collega’s uit Limmen en Heiloo komen, is het absoluut geen probleem om aan het eind van de dag ook in de gebieden tussen Krommenie en Heiloo te bezorgen. Als het een kleine bestelling betreft, dan zullen we de levering combineren met een andere bestelling in de buurt.

Wanneer kan een klant NIET bestellen?

We kunnen geen bestelling opnemen, als we niet de volledige adresgegevens ontvangen. Daarnaast is het natuurlijk zeker niet de bedoeling, dat mensen die ziek zijn of ziekteverschijnselen hebben, ons thuis ontvangen.

Hoe wordt de bestelling afgeleverd?

We zullen de bestelling voor de deur plaatsen. Afhankelijk van de bestelling, verzamelen we de goederen in een kist. Deze plaatsen we voor de deur, zodat de besteller deze leeg kan halen. We houden hiermee de afstand tussen ons en de klant zo groot mogelijk, minimaal anderhalve meter. De lege kist gaat weer met ons mee terug.

Hoe lang is de levertijd?

Levertijden zijn afhankelijk van het bestelde artikel en het bezorgadres. Uiteraard stellen we alles in het werk om de levertijden zo kort mogelijk te houden. We verwachten u telefonisch (tijdens het opnemen van uw bestelling) een goede indicatie te kunnen geven van de te verwachten levertijd.

Kunnen aankopen ook retour worden gebracht?

Zolang artikelen niet op maat-, of op kleur zijn gemaakt én in de originele en onbeschadigde verpakking worden bewaard, kunnen artikelen retour worden gebracht. Het is niet mogelijk om artikelen retour te laten halen.

Wie brengt de artikelen bij je thuis?

Wij beschikken zelf over 3 auto’s en brengen de goederen dus ook zelf langs! Vertrouwd, zoals altijd dus.


We hebben het al vaker geschreven; we gaan ons uiterste best doen! Zijn er vragen, bel ons dan gerust. Deze hele werkwijze is ook voor ons nieuw en zal zeker in het begin niet  helemaal vlekkeloos verlopen. We vragen om het noodzakelijke begrip…