Luxaflex® Horizontale Jaloezieën 2020

Een betere koptekst is niet denkbaar; Een designklassieker die licht en privacy regelt! De horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn zó ingeburgerd, dat klanten niet voor niets regelmatig vragen naar ‘een luxaflexje’. Een design wordt een klassieker omdat het nooit zijn aantrekkingskracht verliest. Daarom zijn de Horizontale jaloezieën van Luxaflex®, al sinds ze eind jaren 50 op de markt kwamen, een waar stijlstatement.

Duurzaam design

Ze zijn gemaakt van gerecycled aluminium en geven elke woning een verfijnde uitstraling. Inmiddels bestaat de jaloezie tot wel 98% uit hergebruikte grondstoffen en heeft deze designklassieker de Bronze-certificering van Cradle to Cradle Certified™. Dit betekent dat geen van de onderdelen en coatings stoffen bevatten die schadelijk zijn voor mens of milieu. Daarnaast wordt er verantwoord met water en energie omgegaan en is er dus duidelijk respect voor de mens en onze planeet.

De collectie

De trend van de laatste jaren wordt in de nieuwe collectie verder uitgebouwd; brede lamellen met een stoere en robuuste uitstraling! Lamelbreedtes zijn er nog steeds in 16, 25, 35, 50 en 70mm, maar door de aanhoudende vraag naar de bredere varianten, is er in dit specifieke segment flink geïnvesteerd. Nieuwe opties (zoals MegaView® op de bredere lamellen en verschillende breedtes ladderbanden) maken jouw keuze nóg persoonlijker. De mogelijkheid om een houten koof en onderlat te combineren op een aluminium jaloezie is gewaagd, maar van een ongekende schoonheid. De nieuwe kleurcollectie moet je gewoon gezien hebben…

Oog voor veiligheid

LiteRise® en PowerView® vormen een integraal onderdeel van de ontwerpfilosofie. Kindveiligheid staat hierbij voorop. Alle Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn kindveilig en voldoen aan de Europese EN normen.

Ontzorgen

Zoals voor het hele assortiment van Luxaflex® geldt, worden ook de nieuwe Horizontale Jaloezieën natuurlijk altijd gratis ingemeten én geheel gratis gemonteerd. Geen risico’s, geen bijkomende kosten en wél de garantie dat alles perfect past en vakkundig is geïnstalleerd!