De nieuwe Plissé Shades collectie is binnen!

De compleet nieuwe collectie Plissé Shades staat voor je klaar in onze winkel! Een product dat zo nu en dan wordt overgeslagen, omdat de bekendheid van de Duette® Shades nu eenmaal groter is. Misschien wel ten onrechte en dus is het bekijken van deze spectaculaire collectie zeker de moeite van het bekijken waard is! Plissé Shades hebben unieke eigenschappen, die bijvoorbeeld in andere collectie niet of slechts deels voorkomen.

Volwassen collectie

In de nieuwe collectie is dit niet anders en door de sterke uitbreiding van de keuze in nieuwe stoffen, is de nieuwe collectie simpelweg volwassen te noemen. Op alle fronten toont Luxaflex® hiermee aan, dat de Plissé Shade een product is dat niet mag worden onderschat. Naast compleet nieuwe dessins zijn ook bestaande collecties, zoals de 32mm plooi, sterk uitgebreid. Meer stoffen, ook in de kwaliteit die privacy biedt en tegelijkertijd voldoende licht doorlaat.

Een ander groot verschil t.o.v. Duette® Shades, zijn de stoffen die bijvoorbeeld goed gereinigd kunnen worden (Dustblock), of die extra warmtewerend zijn, doordat er een speciaal reflecterende coating is aangebracht (Topar®) Hierdoor kan een Plissé Shade bijvoorbeeld bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de keuken.

Verantwoorde keuze

Tot slot is er in de nieuwe collectie extra veel aandacht voor duurzaamheid. Volledig gerecyclede stoffen en stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn, stellen je in staat om verantwoorde keuzes te maken in de aanschaf van je nieuwe raamdecoratie.

Loop vrijblijvend eens bij ons binnen!