Cadeaubon van ICI Paris XL bij PURE!

Verf ruikt lekker, maar….

Er wordt momenteel weer volop binnen geschilderd. En laat nu net juist in deze tijd een leuk voordeel te behalen zijn, voor iedereen die met PURE verf aan de slag gaat… De komende weken ontvang je namelijk bij besteding van minimaal €50,00 aan PURE verf, een cadeaubon van ICI Paris XL t.w.v. €10,00!

Mocht deze schilderklus niet zomaar een klein klusje zijn, dan geeft dit helemaal niets; je mag namelijk maar liefst 5 x meedoen aan deze actie!

Ken je PURE nog niet?

Heb je niet eerder van PURE verf gehoord en er dus niet eerder mee gewerkt, dan is het dus nú de tijd om PURE uit te vinden. Het assortiment bestaat uit verschillende kwaliteiten, uitgevoerd in een semi-professionele kwaliteit en volgens de allerlaatste richtlijnen. Dit betekent voor de aflakken, dat deze allemaal op waterbasis zijn. Je hebt de keuze uit mat, zijdeglans en hoogglans* en voor alle drie geldt; het verwerken is zo goed als gelijk aan terpentinebasis verf! (* = hoogglans is een watergedragen kwaliteit, wat betekent dat er een minimale hoeveelheid terpentine is toegevoegd voor de benodigde glans. Hierdoor kan deze verf in wit wel iets vergelen)

Bij de muurverven kun je ook uit drie verschillende kwaliteiten kiezen; Extra mat (inderdaad; nog matter dan normaal), zijdemat (bijzonder goed reinigbaar en hierdoor zelfs bruikbaar achter het gasfornuis) en kalkmat. De laatste heeft een eigentijdse uitstraling, waarbij de strepen van het aanbrengen zichtbaar blijven…

A4 kleurstalen

Tot slot het meest bijzondere aan PURE; de grote A4 kleurstalen, waarmee het kiezen van kleur Nóg eenvoudiger wordt. Kortom; het moment om PURE uit te vinden is NU!