Buiten schilderen? Dat kan!

Nu de herfst is aangebroken, laten we de meest ideale tijd voor het buitenschilderwerk achter ons. Maar dit betekent zeker niet, dat het buitenschilderwerk helemaal stil komt te liggen! De afgelopen jaren hebben we vaker mogen meemaken, dat we tot ver in oktober prima schilderweer hadden. En mocht dit jaar de herfst net zo afwijken van het gemiddelde weer, als de hele afgelopen zomer, dan hebben we altijd de Rapid verven van Sigma Coatings nog…

Sigma Rapid Primer- en Rapid Gloss

Met Sigma Rapid Primer en Sigma Rapid Gloss kan de buitenboel ook tijdens de steeds maar korter worden dagen nog prima geschilderd worden. Met een verwerkbaarheid van 0 tot 25 graden zal de temperatuur niet snel een probleem zijn en door zijn unieke snelle droging, kunnen ramen en deuren weer snel dicht.
Zowel de Primer (grondverf) als de hoogglans aflak worden uiteraard exact op kleur gemaakt en zijn klaar terwijl je wacht.

Sigma Select GOLD

BEKU Krommenie is Sigma Select GOLD dealer en Erkend Sikkens Specialist. Dit betekent dat wij continu worden opgeleid en dus écht verstand van zaken hebben. Ben je op zoek naar de perfecte kwaliteit verf, dan zit je bij ons dus in ieder geval aan het juiste adres!