Bezorgen? 6 dagen per week!

Het zijn spannende, lastige en voor heel veel mensen zéér vervelende tijden… Het corona-virus beheerst ons leven en we leven uiteraard mee met degene die zelf ziek zijn geworden, of die zelfs dierbaren hebben verloren. Restaurants, sportscholen en meerdere andere bedrijven hebben de deuren noodgedwongen moeten sluiten en wij zelf wachten in spanning op de ontwikkelingen.

Plan B

Als we verplicht moeten sluiten, ligt er absoluut een plan B klaar. Of we deze kunnen uitvoeren, hangt af van de nieuwe maatregelen. Bij een totale Lock down komt écht alles stil te liggen, maar als de winkels ‘alleen de deuren moeten sluiten’ (alsof het niet erg genoeg is), dan zullen we alles op alles zetten, om onze klanten tóch te kunnen bedienen. We houden je op onze website en de sociale media uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte.

Bezorgservice

Ben je nu niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan komen wij natuurlijk net zo graag naar jou. Enige voorwaarde die wij stellen, is dat we niet in contact kunnen komen met mensen die verkouden zijn of andere griepverschijnselen hebben. We bezorgen 6 dagen per week alles wat wij uit onze voorraad kunnen leveren.

Bel voor meer informatie 075-6214432 of mail ons [email protected]