BEKU Verhuurservice

Voor de klus die je niet elke week doet…

Er zijn nu eenmaal klussen die je niet zo heel vaak doet… Daarnaast zijn er ook gereedschappen die of te duur zijn om te kopen, of die simpelweg zoveel ruimte in beslag nemen, dat je het gewoon niet kwijt kunt… Handig om te weten, dat je ook kunt huren! Enkele voorbeelden:

Kruiwagen

Heb je een kruiwagen nodig, maar geen ruimte om hem het hele jaar op te slaan? Huur hem dan bij ons! Voor slechts €15,00 per dag heb je de beschikking over een 100 liter gigant met een kunststof bak en een wiel die niet lek kan!

Verticuteermachine

Is je grasveld eigenlijk meer een dorre vlakte met hobbels en bobbels? Omdat je verticuteren slechts één of twee keer per jaar hoeft te doen, is de aanschaf van een verticuteermachine snel overbodig. Huur hem daarom bij ons! Voor maar €15,00 per dag heb je ongeveer alles in handen, om je eigen gazon Nóg groener te laten zijn, dan die van de buren! Informeer naar wat je allemaal zelf en heel makkelijk kunt doen, om je gras te laten groeien als nooit tevoren.

Behangstomers

Behang afstomen? Hoe vaak doe je dit nu eigenlijk? Kopen is al snel te duur en dus is ons advies; huur! Voor €4,50 per dag is de klus eerder geklaard en kan er dus weer eerder een nieuw fris behangetje worden geplakt. En laten we nu net ruim 100 behangboeken met de allerbeste dessins klaar hebben staan…