50% korting op S2U Nova Primer!

Hét moment om kennis te maken met S2U Nova Primer

De komende weken bieden we iedereen dé perfecte gelegenheid, om extra voordelig kennis te maken met één van de professionele grondverven van Sigma!

Grondverf, bijzonder belangrijk voor het uiteindelijke resultaat, maar heel vaak een onderdeel van een verfsysteem dat wordt overgeslagen. Gronden is niet noodzakelijk, als er over een goede bestaande verflaag wordt geschilderd. Maar toch gronden kan nooit geen kwaad! Is de ondergrond niet ideaal (kaal, of in slechte staat), dan is gronden uiteraard wel noodzakelijk. En de te gebruiken afwerklaag bepaald welke grondverf de beste keuze is.

S2U Nova; unieke kwaliteit, die perfect is te verwerken!

S2U Nova is één van de meest verkochte verven uit ons assortiment. Super kras- en slijtvast, geurarm en niet vergelend (S2U Nova is de waterbasis-uitvoering) en dus ideaal voor binnengebruik. Trappen, deuren, kozijnen, (keuken)kastjes zijn perfecte objecten voor S2U Nova. Het unieke LTA+ systeem zorgt ervoor, dat huidvetten geen invloed hebben op de kwaliteit van de verf. Daarnaast is S2U Nova écht net zo makkelijk en strak aan te brengen, als verf op terpentinebasis.

50% korting op S2U Nova Primer

Bij aanschaf van 1 liter S2U Nova, krijg je tijdelijk 50% korting op een liter S2U Nova Primer. Een unieke kans om het verschil te kunnen merken… Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2016