Luxaflex

Jarenlange bescherming…

Met een insectenhor van Luxaflex, bent u jarenlang verzekerd van optimale bescherming tegen ongewenste ‘indringers’. Het assortiment bestaat uit zo goed als alle voorkomende horsystemen en wordt uitsluitend op maat gemaakt. Voor iedere situatie is een passende oplossing, ook voor de lastigste puien of raampartijen. Naast de meest eenvoudige inzethor (vaste hor) en de bewezen kwaliteit van de rolhor super classic, zijn ook plisséhorren niet meer uit het assortiment weg te denken.

Inmeet- en montageservice

Ook voor het assortiment maatwerk-horren hebben wij onze vaste werkwijze; gratis ingemeten en gratis geplaatst. En ook hiervoor geldt, dat het leveren van een op maat gemaakte hor een koud kunstje is. Het gaat er juist om, welke hor nu de beste oplossing biedt voor uw situatie. En dat is iets, dat wij alleen ter plekke kunnen bekijken. In de winkel hebben we alle horsystemen overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Alle voor- en nadelen zijn hierdoor in één oogopslag te zien en u kunt alle systemen vooraf eens proberen. Nadat we de situatie bij u thuis hebben bekeken en de afmetingen hebben opgenomen, zullen we u geheel vrijblijvend adviseren over welke hor het beste bij u past.

Verschillende opties

Naast verschillende soorten gaas, waaronder ook pollengaas (ideaal tegen pollen), is er ook een ruime keuze in kleuren. Alle aluminium onderdelen zijn standaard leverbaar in een aantal gangbare kleuren. Maar is gangbaar niet iets wat bij uw interieur past, dan is er ook de mogelijkheid om deze onderdelen op kleur te laten maken. U kunt een keuze maken uit alle RAL kleuren…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!