Is BEKU alleen doe het zelf?

Doe het zelf… het is maar hoe je het bekijkt!
Het klopt grotendeels; BEKU ís een doe het zelf winkel. Maar dat u alles zelf moet doen, daar is bij ons geen sprake van. Op ieder moment van de dag hebben wij voldoende medewerkers in de winkel, die graag samen met u, de meest uiteenlopende klussen bespreken en u van het juiste advies kkunnen voorzien.

Ons assortiment bestaat voor een heel groot deel uit doe het zelf artikelen, het is simpelweg teveel om op te noemen. Van losse ijzerwaren tot alle mogelijke tuingereedschappen en van een LED lamp tot een schoonmaakmiddel voor uw laminaatvloer; we hebben het allemaal. In de verschillende seizoenen veranderd ons assortiment ook constant. Vanaf begin maart stroomt de winkel werkelijk vol met ‘voorjaars-kriebel’ opwekkende artikelen, terwijl in de winter het complete arsenaal ‘anti-gladheid-producten’ in ruime mate aanwezig is.

Kunt u iets niet vinden, maar u had wel verwacht dat wij dit zouden hebben, schroom dan niet en vraag er alstublieft naar. Misschien ligt het op een plek waar u het niet verwacht, of wellicht kunnen we uw wens binnen een aantal dagen toch leveren.

We doen altijd ons uiterste best, zo compleet mogelijk te zijn…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!