Vouwgordijnencollectie 2013-2014

Met trots presenteren wij; Onze vouwgordijnen-collectie 2013-2014!

Deze nieuwe collectie bestaat niet alleen uit nieuwe stoffen en dus nieuwe kleuren. Eigenlijk is in vergelijking tot het voorgaande model, zo goed als het hele vouwgordijn vernieuwd. Dus ook de bediening en ook de wijze waarop het vouwgordijn hangt, als deze helemaal is opgehaald. Een aantal voordelen van onze collectie:

  • Brede en exclusieve collectie in vele kleuren en structuren
  • Oneven aantal segmenten voor een strakker en vlakker stofpakket
  • Chique uitstraling
  • Eenvoudig ‘onzichtbare’ bediening, ook bij grotere oppervlakten
  • Makkelijk verwijderbare baleinen en onderlat
  • Goed te reinigen
  • Baleinen kunnen zowel aan de voor- als aan de achterkant worden geconfectioneerd

De details…

Onze nieuwe vouwgordijnen zijn uiteraard nog steeds gewoon leverbaar in de bekende uitvoeringen. Dit betekent dat U kunt kiezen uit de baleinen aan de voor- of achterzijde. Type RS20 heeft de baleinen aan de achterzijde, waardoor er aan de voorzijde een mooie strakke lijn tussen de verschillende segmenten ontstaat. Bij het type RS25 zitten de baleinen juist aan de voorzijde en zijn hierdoor duidelijk zichtbaar. De uitstraling is minder strak, maar bijzonder passend bij de totale landelijke uitstraling van een vouwgordijn.

Model RS20 Model RS25

Het bovenste segment bij type RS20 en RS25 heeft een hoogte variërend van 22cm tot 32cm. Alle volgende segmenten hebben een gelijke hoogte variërend van 18cm tot 28cm.

Nieuw in ons assortiment is model RS31. Dit model heeft baleinen met ingestikte tunnels en wordt gevoerd naar keuze met een licht-doorlatende voeringstof, of een verduisterende (dim-out) voeringstof. In het geval van de dim-out stof, is deze uiteraard bij uitstek geschikt voor in de slaapkamer. De gevoerde stof heeft daarnaast een degelijke, maar warme uitstraling.

Model RS31

De segmentverdeling van model RS31 is gelijk aan die van de modellen RS20 en RS25.

Strakker en vlakker stofpakket

Bij het model RS70 wordt gebruik gemaakt van een oneven aantal segmenten. De ronde baleinen zitten altijd aan de voorzijde. De koordringen aan de achterzijde van de stof, worden alleen gestikt op de even baleinen (2e, 4e enzovoorts). Het resultaat is een hoger segment in opgetrokken stand, die veel vlakker is dan bij de modellen RS20, RS25 en RS31.

Model RS70 Model RS71

Model RS71 heeft in grote lijnen dezelfde eigenschappen, als model RS70. De baleinen zijn echter uitgevoerd met ingestikte tunnels, waardoor het (net als bij model RS31) mogelijk is, om met gevoerde stoffen te werken.

Bij de modellen RS70 en RS71 is het alleen niet mogelijk, om bij meerdere vouwgordijnen met ongelijke hoogtes, de baleinen door te laten lopen. (wanneer vouwgordijnen naast elkaar hangen is dit bij de andere modellen wel mogelijk)

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!