Laatste nieuws

Welkom bij het laatste nieuws op het gebied van onze Schuifwanden- en kastinterieurs op maat! Hier vindt u alle veranderingen die er toe doen…
Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze schuifwanden-website. Lees meer…
Â

Vanaf 15 juni 2012; Het Twist Rolgordijn

Â

De nieuwe Twist™ Rolgordijnen van Luxaflex zijn vervaardigd van twee langs elkaar bewegende lagen stof, waarin horizontaal transparante en dichte banen zijn aangebracht. Op verrassende wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy. Deze raambekleding oogt extra ruimtelijk doordat de banen op dezelfde hoogte kunnen doorlopen, ook als het ene Twist™ Rolgordijn wat hoger is opgetrokken dan het andere.

 Â
In het kort de eigenschappen van de Twist™:
•    Leverbaar in 67 exclusieve stoffen. Er is keuze uit een ruim pakket stoffen, uiteenlopend in kleur, textuur en transparantie.
•    Het montageprofiel en de steunen van Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen zijn standaard uitgevoerd in het wit met een metalen ketting en een wit koordgewicht. Optioneel zijn de grijze en zwarte montageprofielen en steunen. Ook verkrijgbaar in een fraaie design uitvoering, een pearl chrome lak finish, met witte, grijze of zwarte accenten.
•    Het unieke bedieningssysteem maakt het product ook nog eens geschikt voor grote ramen, zelfs tot wel 275cm!
•    De onderlat is opvallend; De 12mm aluminium onderlat heeft ronde aluminium einddopjes, welke ervoor zorgen dat de stof in goede kwaliteit blijft en er geen beschadiging optreedt.

 Â

Â
Â

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!