Dimago shutters

dimago® shutters; topkwaliteit in elke vorm!

Shutters zijn kwaliteitsproducten en worden daarom bij ons altijd op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Onze shutters worden ook altijd nauwkeurig bij u thuis opgemeten. Voor de montage zijn er verschillende mogelijkheden; op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw situatie en wens, bepalen we welke montagevorm bij u het meest geschikt is.

Rechte ramen, maar ook speciale vormen; het kan (bijna) altijd!

Omdat onze shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze ook zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of getoogde ramen leveren wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam gewoon zichtbaar blijft. Ook bij draaikiep-ramen zijn er voor dimago shutters speciale montagemogelijkheden.

Wordt het Premium- of Economy wood?

Onze shutters zijn leverbaar in twee houtsoorten; Premium wood of Economy wood. Wilt u de charme van echt hout behouden, dan kiest u voor Premium wood. Deze shutters kunt u transparant laten beitsen, waardoor de mooie structuur van het hout zichtbaar blijven.

De Economy wood uitvoeringen zijn leverbaar in 5 gangbare, dekkende wittinten. We leggen u in de winkel graag alle verschillen uit…

Net die persoonlijke ’touch’…!

Uiteraard bieden wij een keuze in verschillende manier van afwerken. U kunt hiermee uw shutters een nog persoonlijkere uitstraling geven. Bijvoorbeeld door middel van nikkelen scharnieren of een klassieke sluiting. Uw shutter is sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Dimago® shutters garanderen een kwaliteitsproduct, waar u jarenlang van kunt genieten.

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!