Advies & Service

Advies

Wat onderscheidt BEKU nu van de rest? Waar zijn wij nu anders in, dan de gemiddelde bouwmarkt? Het zijn vragen waarop wij heel eenvoudig antwoord kunnen geven. Maar veel liever zouden we willen dat ú hier antwoord op geeft. Want uw mening telt!

Zelf zouden we ons nooit willen vergelijken met welke bouwmarkt dan ook. Er zijn zeker overeenkomsten in de assortimenten die wij leveren, maar dat is dan wel de enige overeenkomst. Bij ons staan altijd voldoende én goed opgeleide medewerkers voor u klaar, die u kunnen helpen en adviseren over de meest voorkomende klussen in en rond het huis. Niet door u alleen een foldertje met tips in de hand te drukken, maar door de tijd voor u te nemen en aan te horen waar uw problemen liggen en hoe deze het beste kunnen worden aangepakt. Iedere medewerker volgt regelmatig trainingen, die nodig zijn om ons constant vernieuwende assortiment voor de volle 100% te kennen. U kunt hiervan profiteren! Zijn er vragen waar wij zelf toch geen antwoord op kunnen geven, dan zullen wij altijd ons best doen, om via ons netwerk een advies uit te kunnen brengen.

Service

Een heel belangrijk onderdeel van BEKU is ook de service. De klant staat voorop, dat is zeker! En of het nu gaat om een klant voor een luxe Schuifwand op maat, of iemand die niet bij machte is om zelf een zakje potgrond mee naar huis te nemen; wij regelen het!

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!

T: 075-6400946
E: [email protected]