Shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kan je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand. BEKU levert in installeert shutters van Jasno. Een heel bewuste keuze, want zoals bij ons gehele assortiment, kiezen we graag voor het best haalbare…

De belangrijkste kenmerken van JASNO raamshutters:

  • Kwaliteit en dus altijd shutters op maat gemaakt.
  • Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, het beste voor in de badkamer.
  • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
  • Geschikt voor alle raam soorten en dus ook speciale raamvormen.
  • Kies voor een verticaal bedieningsstokje of verborgen bediening.
  • Monteerbaar in het kozijn, op het kozijn, voorzien van een frame. Er zijn diverse opties.
  • Verkrijgbaar in een breed assortiment aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
  • Het opvallendste verschil bij JASNO shutters valt niet op! De unieke verzonken scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Shutters vallen doorgaans niet in de meest voordelige categorie raambekleding. Dit heeft met meerdere factoren te maken, waarvan de complexheid er één is. Hierdoor bieden wij shutters dan ook alleen full-service aan. Los een shutter bestellen en deze zelf installeren raden we sterk af, omdat een klein foutje groot leed veroorzaakt. Alle shutters worden dus vakkundig ingemeten én geïnstalleerd! Geen risico’s voor onze klant dus…

Wil je meer informatie over ons assortiment shutters, dan nodig we je graag uit in onze winkel. Als je globale afmetingen en wellicht een foto van de betreffende raampartij meeneemt, kunnen we direct een indicatie van de kosten geven.

 

Meer informatie?

Neem contact op!

T: 075-6214432
E: [email protected]