Tuinkalender

We helpen je graag op weg, ook bij alle voorkomende klussen in de tuin! In samenwerking met Ecostyle, onze belangrijkste leverancier van diverse soorten bemesting voor in iedere tuin, houden we onze Tuinkalender bij. Iedere maand boordevol tips, die passen bij de tijd van het jaar.

Wat willen we nog meer…? Het is juli, de temperatuur is heerlijk en de zon schijnt volop. Dít is hoe we de zomer het liefste hebben!

Kom, we eten lekker buiten

De afgelopen weken zijn zeldzaam mooi geweest. Buiten eten was niet eerder zo gewoon en daar moeten we van genieten! Maar het mooie en vooral droge weer, vraagt ook extra aandacht voor de tuin…

Tips

  • Veel tuinen hebben last van ontzettende droogte, zorg ervoor dat je de planten in de avonduren bewaterd, dan hebben ze het er het meest aan!
  • Afhankelijk van wanneer in het voorjaar je de eerste bemesting deed, is het rond deze tijd voor de tweede bemesting.
  • Geef aandacht aan je moestuin. Geef deze bij droog weer extra water. Opgevangen regenwater is daar heel geschikt voor!
  • Bij zeer zonnig weer je gazon niet te kort maaien.
  • Veel aardbeien uit je eigen tuin kun je al lekker eten. Pluk ze met kroontje, dan blijven ze langer goed.

Heb jezelf uiterst handige Tuintips, dan plaatsen wij deze maar wat graag op onze site. Stuur de tips naar [email protected]. Geef eventueel even aan of je naam wel of niet vermeld mag worden… Alvast bedankt!

Heb je zelf ook handige tips?

Stuur ze naar ons door!

Handige tips zijn altijd welkom! Heb je een tip en wil je deze met ons delen, stuur deze dan in een mail. Wij zullen de tip(s) direct plaatsen!

T: 075-6214432
E: [email protected]