50% korting op iedere tweede hor!

Het is voorjaar!

Het voorjaar is in alle hevigheid losgebarsten en dat betekent twee dingen; de ramen en deuren kunnen eindelijk weer lekker open én het ongedierte begeeft zich naar de startblokken, om de aanval in te zetten! En voor dat laatste geldt, dat we dé oplossing bieden, om deze aanval met gemak te doorstaan…

50% korting op iedere tweede hor

Net als voorgaande jaren, starten wij ook dit voorjaar met een knallende horrenactie! 50% korting op iedere tweede hor van Luxaflex®! Iedere tweede hor, dus ook de vierde, zesde enzovoorts.

De actie is eenvoudig; kom naar de winkel en neem hierbij globale afmetingen van de ramen of deuren mee. We laten de beste opties zien (en voelen) en kunnen met de globale afmetingen een eerste prijsindicatie geven. Ben je geïnteresseerd, dan maken we een inmeetopdracht aan. Door de ervaring uit voorgaande jaren, weten we dat het in korte tijd extreem druk zal worden. Het kan hierdoor even duren, voordat we daadwerkelijk langskomen om in te meten. Maar… we beloven dit natuurlijk binnen de actie periode te regelen!

De definitieve offerte volgt per mail en bij een akkoord wordt de order in gang gezet. Zodra de order compleet bij ons binnen is, zullen wij deze inplannen voor montage. Ook hiervoor geldt; door de drukte kan het iets langer duren dan anders. Maar… Daar krijg je wel een heel aantrekkelijke korting voor terug!

‘Gewoon’ gratis inmeten & gratis monteren

Onze standaard werkwijze houden we ook tijdens de actieperiode lekker aan. Dit betekent dat je niets betaald voor het inmeten en ook niets voor het monteren! Hoezo volop voordeel? De enige voorwaarde die we hanteren, is dat de opdracht tussen in de maand mei 2022 moet worden geplaatst. Dat is namelijk de actieperiode.

Een tipje van onze kant; wacht niet tot het allerlaatste moment, want het is al flink druk!